Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΛΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ!

Εβδομηνταένα χρόνια μετά το "ΟΧΙ" του Ιωάννη Μεταξά και του ελληνικού λαού, έχουμε ένα μεγαλειώδες "ΝΑΙ" του Γιώργου Παπανδρέου και της κυβέρνησής του!!!



Εβδομηνταένα χρόνια μετά το "ΟΧΙ" του Ιωάννη Μεταξά και του ελληνικού λαού, έχουμε ένα μεγαλειώδες "ΝΑΙ" του Γιώργου Παπανδρέου και της κυβέρνησής του, αφού όπως αποκαλύπτει το defencenet.gr, στο Κείμενο Συμπερασμάτων της χθεσινής Συνόδου Κορυφής, αναφέρεται ρητά ότι η ελληνική (;) κυβέρνηση κάλεσε τους ξένους για να αναλάβουν την εποπτεία της χώρας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΥΕΛΛΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ










«Ντροπή» χαρακτήρισε τα όσα συνέβησαν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ο οποίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ



Αναρωτιέμαι πόσο πιο παράνομη μπορεί να είναι μια κυβέρνηση την στιγμή που ο ίδιος της ο πρωθυπουργός κατέχει ΠΑΡΑΝΟΜΑ το ύψιστο αυτό αξίωμα! Διαβάστε την ανάλυση που βρήκα στο www.diavatirio.com και θα καταλάβετε....

ΠΟΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ



Ένα “κούρεμα” της τάξης του 50% θα ρίξει μέσα σε μια μέρα την περιουσία των Ταμείων στο ... μισό.

ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ (;) ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ


Πολύ πιο κοντά φέρνει πλέον τις κάλπες, η απόφαση της κυβέρνησης να φέρει στη Βουλή με πλειοψηφία 180 ψήφων τη νέα δανειακή σύμβαση, εφόσον αυτή προκύψει από τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ και τη Σύνοδο G20 στις 3 Νοέμβρη.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΝΕ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!!!!



Σε μια νέα πρόκληση προχώρησε η κυβέρνηση των Σκοπίων καθώς ο υπουργός Οικονομικών της χώρας Ζόραν Σταβρέφσκι ζήτησε επισήμως από την Ευρωπαϊκή Ένωση την ανακήρυξη της Ελλάδας σε καθεστώς χρεοκοπίας και δη «όσο το δυνατόν πιο γρήγορα»!

ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ: Η ΔΕΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ''ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ'' ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ

image
Το ότι ο Υπουργός των Οικονομικών νοιώθει μία αφόρητη πίεση για να καλύψει τα ανοίγματα του Προϋπολογισμού που δημιούργησε η Κυβέρνηση στην οποία αντιπροεδρεύει, είναι γνωστό και κατανοητό.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;


Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο
* Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!
Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ... «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!!

ΗΡΘΕ ΜΥΣΤΙΚΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ;

Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες κάτοικοι της Ηγουμενίτσας αλλά και της Λάρισας, πλήθος ανδρών με πολιτικά που κρατούσαν βαλίτσες με το σήμα της EGF καθώς επίσης και πολλές νταλίκες με μηχανοκίνητα βγήκαν στην Ηγουμενίτσα και κατευθύνθηκαν στην Λάρισα όπου και εγκαταστάσθηκαν.
Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα.
Αν οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν και επισήμως, τότε η στρατοπέδευση στην χώρα μας μιας ταξιαρχίας “ξυρισμένων κεφαλιών” Γερμανικής και Ολλανδικής κυρίως καταγωγής, σημαίνει ότι η καταρρέουσα κυβέρνηση Παπανδρέου τρέμει την λαϊκή οργή και ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες

http://kostasxan.blogspot.com/

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΗΣ ΔΕΘ

















Το εκθεσιακό κέντρο της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, τα 180 στρέμματα στο κέντρο της πόλης, ένα πραγματικό «φιλέτο», που φιλοξενεί -πέραν των περιπτέρων της ΔΕΘ- το Παλέ ντε Σπορ και τα συνεδριακά κέντρα «Ιωάννης Βελλίδης» και «Νικόλαος Γερμανός», συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των 16 πρώτων ακινήτων σημαντικής αξίας που ανήκουν στο ελληνικό Δημόσιο και οδεύουν προς αξιοποίηση. Το θέμα αναμένεται να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, αφού ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, είναι κάθετα αντίθετος με το σχέδιο, ενώ διαφωνούν πλήρως και οι διοικήσεις της ΔΕΘ και της Helexpo.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΥΛΗ

                
<<Λεφτά υπάρχουν», όχι όμως για τους έλληνες φορολογούμενους που βλέπουν καθημερινά τα εισοδήματά τους να μειώνονται, αλλά για να καλύψουν τις πιο ακραίες «ανάγκες» της κυβέρνησης.