Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;

    Θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες στο Δήμο Ίλιου καθώς η δημοτική αρχή φέρεται να προέβη σε ενοικίαση κτίριου, ιδιοκτησίας του Αντιδημάρχου (;) για την στέγαση του 8ου Γυμνασίου. Εύλογα λοιπόν, εγείρονται ερωτήματα κατά πόσον είναι νόμιμη αλλά και ηθική η συγκεκριμένη ενέργεια. 

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ


Αγανακτισμένοι παντού, αγανακτισμένοι και στη Μύκονο! Ανταποκρινόμενοι στο πανευρωπαϊκό κάλεσμα, οι κάτοικοι στο νησί των ανέμων συγκεντρώθηκαν χτες στο λιμάνι και είπαν το δικό τους όχι στα μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης. 
Δείτε τις φωτογραφίες:

ΠΟΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ




Η ομοιοπαθητική αντιμετωπίζει οξείες και χρόνιες νόσους, καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα της ανθρώπινης παθολογίας. Στην ομοιοπαθητική θεραπευτική κάθε αρρώστια αντιμετωπίζεται σαν μια τελείως ξεχωριστή περίπτωση.

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ


Δήλωση-έκπληξη από τον πρώην πρόεδρο της Βουλής:


Τάραξε και πάλι τα ... "πράσινα" νερά ο Απόστολος Κακλαμάνης. O πρώην πρόεδρος της Βουλής,

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗ.ΣΥ. ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟ

Με ποσοστό 34,27% ο Δημοκρατικός Συναγερμός υπερίσχυσε του ΑΚΕΛ που απέσπασε το 32,67% των ψήφων, στις βουλευτικές εκλογές της Κύπρου, όπως μετέδωσε το i- kypros.com

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ : Έδωσαν λάθος θέματα στις πανελλαδικές!!!-ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΔΕ


 Παραθέτουμε από το www.esos.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Για το esos ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΙΑΚΑΒΑΡΑΣ
Πραγματικά είναι απίστευτο αλλά ωστόσο  αληθινό. Το esos.gr αποκαλύπτει σήμερα  ότι σε Εξεταστικό Κέντρο (το οποίο γνωρίζει το esos)  την πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων ,οι υπεύθυνοι έδωσαν στους μαθητές- υποψήφιους Εσπερινού Λυκείου, να γράψουν το θέματα της  Νεοελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας (Εκθεσης), που δόθηκε από την Κεντρική Επιτροπή των Εξετάσεων για τους μαθητές των Ημερησίων Λυκείων.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ



Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κασιμάτης αναλύει παράγραφο προς παράγραφο τη δανειακή σύμβαση που υπέγραψε η Ελλάδα πέρυσι τον Μάιο και τη δένει χειροπόδαρα...