Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Όλη η αλήθεια και τα έγγραφα-ντοκουμέντα για την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας!





Ένα από τα “στοιχήματα” της νέας κυβέρνησης είναι η επικύρωση της νέας δανειακής σύμβασης για να “βγούμε από την κρίση”…
Η αλήθεια, όμως, είναι ότι από τις 7 Ιουνίου του 2010, ο τότε υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, είχε υπογράψει την “προκαταρκτική” συμφωνία για τον EFSF.

Στα άρθρα 15 και 16, κρύβονται τα “μυστικά” μίας σκοτεινής σύμβασης:


Στο άρθρο 15, αναφέρεται ότι κάθε συμβαλλόμενο μέρος, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, με υπογραφή Παπακωνσταντίνου, ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.


Πρόκειται για πιστή “αντιγραφή” της αντίστοιχης παραγράφου από την πρώτη δανειακή σύμβαση, με την οποία στην ουσία αίρεται η ασυλία της χώρας ή περιουσιακών στοιχείων από νομικές διαδικασίες κλπ… Εμμέσως, πλην σαφώς, και με το EFSF, όπως συνέβη και με την πρώτη δανειακή σύμβαση, αίρεται μέρος της εθνικής κυριαρχίας των χωρών που συνυπογράφουν τη συμφωνία για το EFSF!


Στην ίδια σύμβαση για το περιβόητο EFSF, στο άρθρο 16, επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη σύμβαση διέπεται από το αγγλικό δίκαιο! Σε κάθε περίπτωση αντιδικίας δανειολήπτη και δανειοδότη, και με βάση το αγγλικό δίκαιο, αυτός που έχει το “πάνω χέρι” είναι ο δανειοδότης και όχι ο δανειολήπτης. Η σύμβαση δηλαδή, “γέρνει” προς την πλευρά του δανειοδότη (δανειστές) και με “τη βούλα”.


Η πρώτη δανειακή σύμβαση, δεν έχει περάσει ποτέ από την ελληνική βουλή… Τη συγκεκριμένη όμως σύμβαση του EFSF την έχει υπογράψει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου από τις 7 Ιουνίου του 2010!


Η νέα σύμβαση για το νέο πακέτο, όπως σημειώνει η Ε.Ε., θα γίνει με βάση το EFSF, η οποία όμως όπως αναφέραμε, έχει ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ!


Η Ελλάδα έχει λοιπόν υπογράψει δύο συμβάσεις στην ουσία, με την οποίες αίρεται η εθνική μας κυριαρχία, με την υπογραφή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου