Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΥΛΗ

                
<<Λεφτά υπάρχουν», όχι όμως για τους έλληνες φορολογούμενους που βλέπουν καθημερινά τα εισοδήματά τους να μειώνονται, αλλά για να καλύψουν τις πιο ακραίες «ανάγκες» της κυβέρνησης.
Tο γραφείο του πρωθυπουργού ξόδεψε μέσα σε δύο μόνο μήνες 3.500 ευρώ για είδη παντοπωλείου και άλλα σχεδόν...500 ευρώ για μολύβια και συνδετήρεςΠως θα δικαιολογήσει ο κ. Ηλίας Μόσιαλος το γεγονός ότι οι υφιστάμενοί του επιβαρύνουν τα δημόσια ταμεία με 25.000 ευρώ κάθε μήνα για εφημερίδες;
Ερωτήματα των οποίων η απάντηση πέραν από το πρακτικό σκέλος αποκτά τεράστια ηθική σημασία καθώς την ίδια ώρα η κυβέρνηση ζητά από τους Έλληνες να υποστούν αιματηρές θυσίες.
Απίστευτο και όμως πραγματικό
O κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ηλίας Μόσιαλος επιβαρύνει τις τσέπες των ελλήνων φορολογουμένων με 294.678,6 ευρώ ετησίως προκειμένου να διαβάζουν εφημερίδες και περιοδικά οι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης!
Αυτό προκύπτει από το περιεχόμενο του διαβιβαστικού της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης στις 12.09.2011 προς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με θέμα «Διαβίβαση δικαιολογητικών».
Αναλυτικά σύμφωνα με το έγγραφο «σας διαβιβάζουμε δικαιολογητικά συνολικού ποσού 24.556,55 ευρώ, που αφορούν για την αξία εφημερίδων και περιοδικών κατά τον μήνα Μάϊο 2011 και παρακαλούμε να φροντίσετε για την έκδοση του οικείου χρηματικού εντάλματος στο όνομα του δικαιούχου : Μ.Κ.- ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΗΣ…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου